Menu Sluiten

3 Spaaks Stuur Reproductie Old School Stuur Zwart Scania

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

02719690271969

More info

tags: Oldskool Truck Accessoires – Oldskool Truck Accessoires Regio Herentals – Oldskool Truck Accessoires Provincie Antwerpen – Oldskool Truck Accessoires Kopen – Oldskool Truck Accessoires Vergelijken – 

Wenst u meer info over 3 spaaks stuur reproductie old school stuur zwart scania kijk dan vlug op https://sn-truckstyling.com/ | 3 Spaaks Stuur Reproductie Old School Stuur Zwart Scania

Oldskool 3 Spaaks Stuur Reproductie Old School Stuur Zwart Scania

Bent u op zoek naar een oldskool 3 spaaks stuur voor uw Scania? Dan heeft SN Truckstyling het perfecte product voor u! Wij bieden hier deze mooie reproductie van een oud schoolstuur aan in zwart en met alle benodigde aansluitingen voor uw Scania.

De Voordelen Van Het Gebruik Van Een Reproductie Old School Stuur Voor Uw Scania

Als u op zoek bent naar een goedkope, betrouwbare oplossing voor het vervangen van uw bestaande stuurwiel dan is dit product de perfecte keuze voor u. Hoewel dit stuurwiel op een oud schoolstuur lijkt, is het gemaakt van modern materiaal, waardoor het sterk en duurzaam is. Door de verschillende aansluitingen is het ook zeer eenvoudig te installeren. Het stuurwiel beschikt ook over hoogwaardige lagers die ervoor zorgen dat het stuurwiel soepel beweegt.

Wat Je Krijgt Met Dit Oude School Stuurwiel

Wanneer u dit oude schoolstuur bestelt, krijgt u een volledig geïnstalleerd stuurwiel, klaar om te gaan. Deze volledig geïnstalleerde set bestaat uit:

 • Een reproductie van een oldskool 3 spaaks stuurwiel met 53 centimeter diameter
 • Een paar topkwaliteit lagers voor soepele bewegingen
 • Alle benodigde aansluitingen voor uw Scania

Tips Voor Het Installeren Van Het Oude School Stuurwiel

Het is heel belangrijk om het oude schoolstuurwiel correct te installeren. Hieronder volgen enkele tips waarmee u bij het installeren van het stuurwiel rekening moet houden:

 • Zorg ervoor dat de lagers correct in het stuurwiel zijn ingebouwd.
 • Controleer of de aansluitingen van het stuurwiel passen bij uw stuurkolom.
 • Installeer het stuurwiel niet als er schade is aan het product.
 • Volg de instructies in de installatiegids.
 • Laat een professionele monteur het stuurwiel installeren als u niet zeker weet wat u doet.

Hoe Het Oude School Stuurwiel Te Onderhouden

Om ervoor te zorgen dat het oude schoolstuurwiel in goede staat blijft, is het belangrijk om het regelmatig te inspecteren en te reinigen. Hieronder volgen een aantal tips voor het onderhouden van het stuurwiel:

 • Inspecteer het stuurwiel regelmatig op slijtage, corrosie of losse onderdelen.
 • Reinig het stuurwiel met behulp van een mild reinigingsmiddel.
 • Vermijd sterke chemicaliën of zuren, omdat deze het stuurwiel of de afwerking beschadigen.
 • Controleer regelmatig of de lagers nog steeds in goede staat verkeren.

Conclusie

Oldskool 3 spaaks stuur reproductie met old school stuur zwart Scania is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een goedkope, betrouwbare vervanging van uw oude stuurwiel. Het heeft alle benodigde aansluitingen voor uw Scania, is gemaakt van sterk materiaal en heeft hoogwaardige lagers voor soepele bewegingen. Zorg ervoor dat u het stuurwiel correct installeert en regelmatig onderhoudt en u kunt genieten van uw nieuwe stuurwiel. Bekijk het oude schoolstuurwiel vandaag nog hier!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

3 spaaks stuur reproductie old school stuur zwart scania

!–StopPubText–>.