Menu Sluiten

Blog Over Old Skool Sturen

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

02719690271969

More info

tags: Oldskool Truck Accessoires – Oldskool Truck Accessoires Regio Herentals – Oldskool Truck Accessoires Provincie Antwerpen – Oldskool Truck Accessoires Kopen – Oldskool Truck Accessoires Vergelijken – 

Wenst u meer info over blog over old skool sturen kijk dan vlug op https://sn-truckstyling.com/ | Blog Over Old Skool Sturen

Oldskool Blog Over Old Skool Sturen

In de wereld van vrachtwagenbestuurders is er één ding dat altijd een belangrijke rol heeft gespeeld – sturen. Het is een essentieel onderdeel van het rijden en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je stuur goed werkt en comfortabel is tijdens lange ritten. In dit blog gaan we terug in de tijd en bekijken we de geschiedenis van sturen in de truckindustrie, samen met enkele moderne upgrades die vandaag beschikbaar zijn.

De evolutie van vrachtwagensturen

Het begon allemaal in de jaren 1920 toen de eerste vrachtwagens op de markt verschenen. In die tijd was het stuurwiel niet meer dan een eenvoudige, platte cirkel. Er waren geen opties voor aanpassing en het was vaak moeilijk om het stuur vast te houden tijdens lange ritten.

In de jaren 1940 begonnen fabrikanten te experimenteren met verschillende stuurontwerpen, zoals gewelfde sturen en sturen met ingebouwde trommelhendels voor claxons. Dit alles had tot doel de controle en het comfort voor truckers te verbeteren.

In de jaren 1960 kwam de eerste hydraulische stuurbekrachtiging op de markt, waardoor het sturen veel gemakkelijker werd. Dit was een enorme vooruitgang voor de truckindustrie en maakte het mogelijk om zwaardere ladingen te vervoeren zonder al te veel vermoeidheid van de bestuurder.

In de jaren 1980 begon elektronische stuurbekrachtiging zijn intrede te doen, waardoor nog meer controle en aanpassingsmogelijkheden werden geboden. Tegenwoordig worden sturen steeds verfijnder en kunnen ze zelfs worden aangepast aan de voorkeuren van individuele bestuurders.

Moderne upgrades voor vrachtwagensturen

Er zijn verschillende moderne upgrades beschikbaar om uw truckstuur naar een hoger niveau te tillen. Een populaire optie is een stuur met ingebouwde functies zoals audio- en cruiseregelingen, waardoor u uw handen op het stuur kunt houden terwijl u verschillende functies bedient.

Een andere optie is een verwarmd stuurwiel, perfect voor koudere klimaten of lange ritten in de winter. Dit zorgt ervoor dat uw handen warm blijven en u zich kunt concentreren op de weg zonder afgeleid te worden door koude handen.

Voor mensen met een grotere gestalte is een verstelbaar stuurwiel een must-have. Het stelt u instaat om de hoek en hoogte van het stuur aan te passen voor uw persoonlijke rijstijl en comfort.

Een nieuwe trend die de laatste tijd populair is geworden, is het gebruik van carbon stuurwielen. Deze sturen zijn lichter dan traditionele sturen en bieden een betere grip en handling. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen om een unieke look te creëren voor uw vrachtwageninterieur.

De juiste stuuraccessoires

Naast een goed stuurwiel zijn er ook andere accessoires die uw stuurervaring kunnen verbeteren. Een stuurknop kan bijvoorbeeld nuttig zijn voor mensen met artritis of andere mobiliteitsproblemen. Het maakt het draaien van het stuur gemakkelijker en vermindert de druk op uw handen.

Een ander essentieel accessoire is een hoes voor uw stuurwiel. Dit beschermt niet alleen uw stuur tegen slijtage, maar maakt ook het rijden comfortabeler in extreme klimaten. Het voorkomt bijvoorbeeld dat uw handen aan het stuur bevriezen in de winter en geeft extra grip tijdens warmere dagen.

Upgrade uw truckinterieur met SN Truckstyling

Bij SN Truckstyling hebben we een uitgebreid assortiment aan sturen en stuuraccessoires om uw vrachtwageninterieur naar een hoger niveau te tillen. Van carbon sturen tot verwarmde stuurwielen, we hebben alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en stijlvolle rijervaring.

Bekijk onze website voor ons volledige assortiment aan stuurbenodigdheden en vind de perfecte upgrade voor uw vrachtwagenstuur. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een veilige en aangename rijervaring.

Samenvattend

Sturen zijn altijd een belangrijke rol blijven spelen in de truckindustrie en de evolutie ervan heeft het rijden voor truckers steeds comfortabeler gemaakt. Met moderne upgrades en accessoires kunt u uw stuurervaring nog verder verbeteren. Bij SN Truckstyling hebben we alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en functioneel stuurwiel.

Upgrade uw truckinterieur vandaag nog met SN Truckstyling en geniet van een comfortabele en veilige rijervaring. Bezoek onze website op https://sn-truckstyling.com/nl/truck-interieur/stuurbenodigdheden/ voor ons volledige assortiment.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Blog over old skool sturen

!–StopPubText–>.